Τρόποι πληρωμής

Στη InterSol προσφέρουμε διάφορες επιλογές ώστε να πληρώσετε την ενεργοποίηση και ανανέωση των υπηρεσιών σας. Δείτε την κάθε μια από αυτές αναλυτικά και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις παρακάτω τράπεζες.

Δικαιούχος λογαριασμών: Internet Solutions Μ. Ι.Κ.Ε

Σε αυτή την περίπτωση αφού κάνετε την παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ανάλογο ποσό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που έχετε παραγγείλει. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών (48 ώρες) ειδάλλως η παραγγελία σας ακυρώνεται. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης σας μέσω e-mail, στο sales@intersol.gr αναφέροντας τον αριθμό του προτιμολογίου της συναλλαγής.

Τα στοιχεία του τραπεζικών μας λογαριασμών αναφέρονται και στο προτιμολόγιο.

* Σε περίπτωση που κάνετε τη μεταφορά μέσω κάποιας άλλης τράπεζας θα πρέπει να επιλέξετε ώστε όλες οι χρεώσεις να σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου.

Η πληρωμή με τη χρήση της κάρτας σας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) μέσω διαδικτύου είναι τόσο εύκολη, σύντομη και ασφαλής.

Συνεργαζόμαστε με μια από τις ποιο αξιόπιστες Τράπεζες.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το Masterpass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού, την οποία πρώτη η Alpha Bank εισήγαγε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους. Για την πραγματοποίηση της συναλλαγής ο Πελάτης επιλέγει σαν τρόπο πληρωμής το “Masterpass” στη σελίδα πληρωμής της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει και επιλέγει την κάρτα με την οποία επιθυμεί να πραγματοποιήσει την πληρωμή του. Με το Masterpass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το Masterpass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το Masterpass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club).

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ασφάλεια στις διαδικτυακές αγορές μας και τις μεταφορές χρημάτων γενικότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο καταθέτουμε χρήματα και το χρησιμοποιήσουμε για τις διαδικτυακές μας συναλλαγές. Για κάθε αγορά μας λοιπόν αντί να εισάγουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού Paypal. Αυτό φροντίζει να στέλνει αποκρυπτογραφημένες τις πληροφορίες μας στους διαδικτυακούς τόπους που θέλουμε να στείλουμε χρήματα. Με το Paypal εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε θύματα υποκλοπής και αποφεύγουμε τη χρήση των στοιχείων του τραπεζικού μας λογαριασμού που είναι ριψοκίνδυνη και επισφαλής.