Όροι Χρήσης

Η InterSol παρέχει Domain Names, Web Hosting, Web Radio, Dedicated & Vps Servers, WHMCS Addons & Modules, Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop, Λογισμικά σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, και έχει την ευθύνη να προστατεύσει τον κάθε πελάτη και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες. Όλοι οι πελάτες της InterSol υπόκεινται στους ακόλουθους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά και να επισκεφθείτε τις σελίδες μας, μόνο εάν συμφωνείτε πλήρως με αυτούς.

Η InterSol έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα μέρη ή όλες τις υπηρεσίες της με ή και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες ή τα μέλη της.

1) Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένα επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρία ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Εταιρίας ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

2) Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Tα πακέτα φιλοξενίας της Εταιρίας συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του λογαριασμού φιλοξενίας. Αν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος από το επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας (Web Hosting) της Εταιρίας, μπορεί μέσα σε 60 ημέρες από την έναρξη του λογαριασμού του να ζητήσει την ακύρωση του παρόντος συμφωνητικού, αλλιώς σιωπηρά συμφωνεί με τη συνέχιση παροχής της υπηρεσίας και παραιτείται του δικαιώματός του για επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων. Στην περίπτωση ακύρωσης μέσα σε 60 ημέρες, επιστρέφεται στον πελάτη το πόσο της συνδρομής του. Σε περίπτωση που το ποσό της συνδρομής περιλάμβανε πρόσθετα έξοδα (αγορά domain name, αγορά SSL, αγορά dedicated IP, προμήθειες τρίτων ή προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών, έξοδα εγκατάστασης, πρόσθετες υπηρεσίες) το ποσό της συνδρομής επιστρέφεται στον Πελάτη αφού παρακρατηθούν τα παραπάνω έξοδα. Καμία επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται μετά την 60ή μέρα της συνδρομής. Η παραπάνω εγγύηση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα πακέτα ενοικίασης Shared Hosting και όχι το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών από την Εταιρία, όπως Dedicated Server, Vps Servers, Resellers Hosting κλπ. Για τους Dedicated Server, Vps Servers και τα αντίστοιχα Addons δεν παρέχεται καμία επιστροφή χρημάτων.
Μόνο οι νέοι λογαριασμού δικαιούνται αποζημίωση. Για παράδειγμα, αν ο πελάτης είχε λογαριασμό στην Εταιρία, ακύρωσε και δημιούργησε έναν νέο, δεν δικαιούται αποζημίωση για τον τελευταίο λογαριασμό.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η αίτηση ακύρωσης λογαριασμού, το αίτημα πρέπει να σταλεί μέσω την φόρμας που βρίσκεται στη σελίδα διαχείρισης του πακέτου.
Οποιαδήποτε παραβίαση όρου του παρόντος θεωρείται ικανή να οδηγήσει σε μη επιστροφή οποιουδήποτε ποσού προς τον Πελάτη.

3) Κανονισμός Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr

Ο πελάτης/χρήστης και/ή μελλοντικός ιδιοκτήτης των ονομάτων χώρου πρέπει να αναγνώσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr και όλες τις τροποποιήσεις αυτού. Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναγνώσει το άρθρο 5 του κανονισμού που αναφέρεται στους λόγους απόρριψης μίας αίτησης καταχώρισης ονόματος χώρου. Στην σελίδα της ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/DomainNames υπάρχουν όλα τα κανονιστικά κείμενα και τυχόν τροποποιήσεις αυτών. Ο επισκέπτης η χρήστης είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό που του επιτρέπει να επισκεφθεί τις σελίδες της InterSol και είναι υπεύθυνος για τα σχετικά τέλη που τυχόν απαιτούνται για να έχει την πρόσβαση αυτή ( π.χ. χρέωση παροχής σύνδεσης με το δίκτυο, χρεώσεις χρόνου παραμονής κλπ).

Η InterSol δεν έχει ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών ή μελών με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που τυχόν διαφημίζονται στο δικτυακό της τόπο (site) και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει μεταξύ τους. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο δικτυακό τόπο της InterSol. Οι επισκέπτες αναλαμβάνουν την ευθύνη να διασταυρώσουν τις πληροφορίες που τους παρέχονται.

4) Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τις παροχές της InterSol για:

4.1) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.

4.2) Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

4.3) Περιεχόμενα για ενήλικες – πορνό, τζόγος και οτιδήποτε άλλο αντιτίθεται στον Ελληνικό νόμο.

4.4) Αποστολή – μαζική αποστολή με e-mail με σκοπό διαφημιστικούς λόγους χωρίς τη συγκατάθεση του παραλήπτη.

4.5) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).

4.6) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

4.7) Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.

4.8) Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

4.9) Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

4.10) Διακίνηση πειρατικού λογισμικού, MP3 και ταινιών.

4.11) Forum με links προς περιεχόμενο για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις.

4.12) Μαζική αποστολή emails για διαφημιστικούς λόγους – Spam Mails.

H μαζική αποστολή emails για εμπορικούς λόγους με σκοπό τη διαφήμιση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την ελληνική νομοθεσία. Θεωρητικά η μαζική αποστολή emails για εμπορικούς λόγους (με σκοπό τη διαφήμιση) επιτρέπετε μόνο στην περίπτωση που υπάρχει η συγκατάθεση του παραλήπτη να λαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα από τη συγκεκριμένη διεύθυνση email.

Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω και λάβουμε ειδοποίηση από το Data Center για αποστολή spam mail, τερματίζεται ο λογαριασμός φιλοξενίας χωρίς ουδεμία προειδοποίηση.

5) Xρήση πόρων

Ο πελάτης συμφωνεί ότι προτίθεται να κάνει λογική χρήση των πόρων των Server της InterSol που φιλοξενείται, ότι δεν προορίζονται όλοι οι πόροι του Server για δική του χρήση και αναγνωρίζει ότι μοιράζεται τους πόρους του Server και με άλλους χρήστες.

Ως όριο στη χρήση της υπολογιστικής ισχύος (CPU) και μνήμης του Server τίθεται το 10% των συνολικών πόρων του Server. Σε περίπτωση που οι διεργασίες που εκτελούνται στο λογαριασμό φιλοξενίας του πελάτη ξεπερνούν σε σταθερή βάση την κατανάλωση του 10% των συνολικών πόρων του Server, ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά ώστε να τερματίσει τις συγκεκριμένες διεργασίες.

Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες διεργασίες προκαλούν ή ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του Server και είναι εις βάρος των υπολοίπων πελατών, η InterSol διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τις διεργασίες χωρίς να προηγηθεί σχετική ενημέρωση του πελάτη ή και ακόμα να απενεργοποιήσει το λογαριασμό φιλοξενίας αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Οι διαθέσιμοι πόροι του Server προορίζονται αποκλειστικά για χρήση εντός των λογαριασμών φιλοξενίας των πελατών της InterSol.

Απαγορεύεται η διάθεση πόρων κατά οποιονδήποτε τρόπο σε Sites τρίτων με οποιαδήποτε μορφή, περιλαμβανομένων αλλά μη περιοριζόμενων σε άντληση γραφικών ή κειμένων από Sites τρίτων υλικού που βρίσκετε σε Server της InterSol, εκτέλεση προγραμμάτων Banner Exchange κτλ.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση Irc Bot και Chatrooms, λόγω του υπερβολικού φόρτου που προκαλούν οι παραπάνω εφαρμογές στους Servers.

6) Επιπλέον Όροι για Dedicated & Vps Servers

6.1) Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να επαναφέρει το κωδικό πρόσβασης σε ένα Dedicated η Vps Server, εάν ο κωδικός που έχουμε στη βάση δεδομένων μας δεν είναι ενημερωμένος, έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, όπως απαιτούνται από το Datacenter. Είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι μας έχει δοθεί έγκυρη διεύθυνση Email και Root κωδικός πρόσβασης στον Dedicated Server, για να αποφευχθεί τυχόν διακοπή διαθεσιμότητας του Server (Downtime) από αιτήματα επαναφοράς των κωδικών.

6.2) Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ελέγχει τους Servers σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και να εκτελεί διάφορες ενέργειες διαχείρισης τους, μετά από αίτημα του Datacenter.

6.3) Για τους Dedicated & Vps Servers δεν υποστηρίζεται η διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας (Backup) από εμάς, αλλά είναι ευθύνη του ίδιου του πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει έναν επιπλέον σκληρό δίσκο (Backup) και να κρατάει τα αντίγραφα ασφαλείας του εκεί, ως την απλούστερη λύση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στο sales@intersol.gr εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα επιπλέον σκληρό δίσκο (Backup).

6.4) Σε περίπτωση μη έγκαιρης πληρωμής της συνδρομής ανανέωσης του Dedicated & Vps Servers, ο Server ακυρώνεται την ίδια ημέρα λήξης της συνδρομής. Τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον Server διαγράφονται και ο Server τίθεται διαθέσιμος για ενοικίαση προς άλλον πελάτη. Σε περίπτωση που η πληρωμή της ανανέωσης συνδρομής του Server γίνει μετά την λήξη, και εφόσον είναι εφικτή η επανενεργοποίηση, υπάρχει χρέωση επανενεργοποίησης του Server.

6.5) Σε περίπτωση ακύρωσης ενός Dedicated & Vps Servers, τα χρήματα για τον εναπομείναντα χρόνο δεν επιστρέφονται.

7) Άρνηση Υπηρεσιών

Η InterSol έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει την παροχή υπηρεσιών. Η παραβίαση των κανόνων και των κανονισμών της InterSol οδηγεί σε προειδοποίηση, αναστολή ή ακόμα και πιθανή ακύρωση της υπηρεσίας. Οι λογαριασμοί που θα διαγράφονται λόγω παραβίασης της πολιτικής της InterSol δεν θα αποζημιώνονται.

Σε περίπτωση υπέρβασης της μηνιαίας κίνησης του όγκου Δεδομένων τότε υπάρχει υποχρεωτική χρέωση για κάθε επιπλέον MByte σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της InterSol.

Σαν μηνιαία κίνηση λαμβάνονται όλα τα Δεδομένα (όπως πχ. κίνηση σελίδων, κίνηση FTP, κίνηση e-Mail κλπ) από και προς τον λογαριασμό σας (δηλ. τον χώρο στον δίσκο που σας φιλοξενούμε).

8) Περιορισμός Ευθύνης – Εξασφάλιση – Αποζημίωση

Η Εταιρία καταβάλει σημαντικές προσπάθειες, ώστε ο δικτυακός τόπος InterSol.gr να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Εντούτοις, δεν δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, χρονική εγγύτητα και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Ο Πελάτης συμφωνεί ότι η InterSol θα υπερασπιστεί έναντι παντός δικαστηρίου, θα εξασφαλίσει, θα κρατήσει μακριά από κάθε κίνδυνο, από όλες τις απαιτήσεις, απώλειες, χρηματικές διεκδικήσεις και ευθύνες, την Εταιρία και θα την καλύψει έναντι κάθε χρηματικού κόστους συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των δικηγόρων, επίσης θα την καλύψει από οποιαδήποτε υπόθεση ή διεκδίκηση λόγω ζημίας ή βλάβης ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας εγείρει o ίδιος ή ο οποιοσδήποτε τρίτος εναντίον της Εταιρίας ή του Πελάτη εξαιτίας των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών ή άλλων πράξεων του Πελάτη ή περιεχομένων και πληροφοριών που κινήθηκαν μέσω του Server της Εταιρίας ή λόγω δυσλειτουργίας οποιουδήποτε διακομιστή μας, με ή χωρίς τη συναίνεση του Πελάτη ή συνεργαζόμενου με αυτόν προσώπου.

Επιπροσθέτως ο Πελάτης ρητώς δηλώνει και δεσμεύει δια της παρούσας ότι στην περίπτωση που εγερθεί κατά της Εταιρίας οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, ή άλλη δικαστική αξίωση ή διοικητική διαδικασία και πηγάζει από την παράβαση εκ μέρους του οποιασδήποτε φύσεως δικαιωμάτων τρίτων, υποχρεούται όπως αφενός παρέμβει στη δικαστική ή διοικητική διαδικασία και αφετέρου αποζημιώσει πλήρως την Εταιρία, σε περίπτωση κατά την οποία η τελευταία υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή οιασδήποτε άλλης δαπάνης.

9) WHMCS Addons & Modules

Τα προϊόντα παρέχονται από την InterSol, και δεν πωλούνται. Η InterSol διατηρεί όλα τα δικαιώματα και δεν χορηγούνται ρητώς σε εσάς, η InterSol διατηρεί την κυριότητα των Προϊόντων.

9.1) Πολιτική μεταβίβασης της άδειας

Οι κάτοχοι άδειας WHMCS Addons & Modules δεν επιτρέπεται να «δανείζουν» ή «πουλήσουν» σε τρίτους εκτός από την περίπτωση των μεταβιβάσεων άδειων, όπως περιγράφεται παρακάτω. Τυχόν άδειες που θα βρεθούν να χρησιμοποιούνται χωρίς τον παρακάτω τρόπο θα ανακληθούν αμέσως.
Πριν από οποιαδήποτε πώληση ή μεταβίβαση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αιτήματος υποστήριξης, και θα γράψετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη για την μεταφορά της άδειας. Όλες οι μεταφορές είναι τελικές και δεν μπορούν να αντιστραφούν.

9.2) Πολιτική Ακυρώσεων & Επιστροφών

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο για τα προϊόντα δεν εργάζονται σωστά. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές όταν υπάρχει έλλειψη των χαρακτηριστικών στον διακομιστής σας η δεν πληροί τις απαιτήσεις. Οι επιστροφές καθορίζονται από το τεχνικό προσωπικό μας, όταν καθορίσει ότι το προϊόν έχει κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην τρέχει στον Server σας. έξοδα εγκατάστασης δεν επιστρέφονται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Λόγω της φύσης των προϊόντων (ψηφιακά προϊόντα) δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε επιστροφές χρημάτων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό γίνετε επειδή μόλις το κατεβάσετε θα έχετε πρόσβαση στα αρχεία.
Τυχόν καταγγελία που θα επιχειρήσετε να κάνετε μέσω PayPal θα υποστηριχθεί έντονα από εμάς σε σχέση με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πώλησης.
Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πλήρως τους όρους μας, καθώς και την ιστοσελίδα της περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος που αγοράζετε, καθώς καμία επιστροφή δεν θα είναι διαθέσιμη εκτός εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι σημαντικά διαφορετικό από αυτό που περιγράφεται από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα.

10) Web Radio Streaming

10.1) H InterSol αναλαμβάνει την φιλοξενία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού του πελάτη, έναντι της αμοιβής που αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
10.2) Η φιλοξενία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού του πελάτη θα έχει συγκεκριμένο αριθμό ταυτόχρονων ακροατών, ο οποίος αναγράφεται στα πακέτα φιλοξενίας ραδιοφώνου που βρίσκονται στη ιστοσελίδα μας.
10.3) Η φιλοξενία του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού του πελάτη θα έχει ποιότητα μετάδοσης ήχου 64, 96, 128, 192 Kbit, συγκεκριμένη και πάντα ελεγχόμενη μηνιαία κίνηση δεδομένων, επίσης θα διαθέτει αυτόνομο πίνακα ελέγχου διαχείρισης.
10.4) H InterSol είναι υποχρεωμένη να εκτελεί συνεχή αναβάθμιση, ενημέρωση και συντήρηση του Server, που φιλοξενεί το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του πελάτη, να μεριμνά για την μέγιστη ασφάλειά του από εξωτερικές κακόβουλες επιθέσεις και να μεριμνά ώστε ο Server, που φιλοξενεί το διαδικτυακό ραδιοφωνικό του πελάτη, να είναι Online.
10.5) H InterSol δεν φέρει καμία ευθύνη για τις εν γένει επιπτώσεις που δημιουργούνται από την αναπαραγωγή ηχητικών αρχείων (μουσικής, προφορικού λόγου κλπ) που ανεβάζει ο κάθε πελάτης πάνω στο Server μέσω FTP για τον Auto DJ, ιδίως των επιπτώσεων που οφείλονται στην ποιότητά τους ή στην παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.
10.6) Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ανεβάζει πάνω στο Server/Auto DJ μόνο αρχεία μορφής MP3, σε ποιότητα μετάδοσης ήχου μόνο σε 64, 96, 128, 192 Kbit και κάθε κομμάτι/τραγούδι να έχει αγγλικούς/λατινικούς χαρακτήρες και όχι Ελληνικούς , διαφορετικά η InterSol έχει κάθε δικαίωμα να κλειδώσει το πακέτο φιλοξενίας του διαδικτυακού ραδιοφωνικού του πελάτη.
10.7) H InterSol δεν ελέγχει τις ζωντανές εκπομπές που πραγματοποιεί ο κάθε πελάτης (καθώς εκτελούνται από τον προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο του πελάτη), ούτε τον εξοπλισμό ή το λογισμικό και τα προγράμματα που χρησιμοποιεί ο κάθε πελάτης και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη, ιδίως νομική, για τις συνέπειες που προκαλούνται από την πραγματοποίηση των εκπομπών αυτών.
10.8) H InterSol δεν έχει καμία σχέση με την ιστοσελίδα και τους Music Online Players που κατασκεύασαν, προγραμμάτισαν ή διαχειρίζονται τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα για λογαριασμό του πελάτη .
10.9) H InterSol παρέχει στον πελάτη μόνο το συνδρομητικό πακέτο μετάδοσης του ήχου και εγγυάται την κατά το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ασφάλεια και ταχύτητα των Dedicated Server που διαθέτει.
10.10) H InterSol δεν ευθύνεται για τις υποχρεώσεις του πελάτη προς την ΑΕΠΙ για τη μουσική που αναπαράγει ο πελάτης χρησιμοποιώντας το πακέτο φιλοξενίας που του παρέχει. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη να συνάψει σύμβαση με την εταιρία της ΑΕΠΙ και γενικά με κάθε αρμόδια αρχή και οργανισμό, που είναι αρμόδια για την λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών.
10.11) H InterSol δεν εχει καμία σχέση με τους κώδικες των Music Online Players που χρησιμοποιεί ο πελάτης στην ιστοσελίδα η στο blog του. Η εταιρία μας δεν έχει καμία σχέση και ευθύνη με την ιστοσελίδα που κατασκεύασαν τρίτα πρόσωπα ή άλλες εταιρίες. Η ευθύνη της εταιρία μας είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο να είναι Online .
10.12) H InterSol δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που προκληθούν, εξαιτίας του προσωπικού λογισμικού και υλικού, που χρησιμοποιεί ο πελάτης για να διατηρεί το διαδικτυακό ραδιοφωνικό του σταθμό σε λειτουργία.
10.13) Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ραδιοφώνου δεν περιέχουν τεχνική υποστήριξη/βοήθεια στη ιστοσελίδα του πελάτη ή στο εξοπλισμό του πελάτη (Hardware / Software ) , τεχνική υποστήριξη παρέχεται με χρέωση ανά εργατοώρα και μέσω συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης με προπληρωμένες εργατοώρες . Οποιαδήποτε είδους βοήθεια/εκπαίδευση , τεχνική υποστήριξη είτε απομακρυσμένη είτε στο χώρο του πελάτη , ζητηθεί από την εταιρία μας , χρεώνεται με την εργατοώρα σύμφωνα με τον τρέχων τιμοκατάλογο της εταιρίας μας.

 

Οι συνδρομητές των υπηρεσιών της Εταιρίας θα πρέπει να έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Κάνοντας την πρώτη πρόσβαση σας στον λογαριασμό σας, ή μεταφέροντας αρχεία σε αυτόν, επιβεβαιώνετε την αποδοχή σας στους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις.

Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Με εκτίμηση

InterSol.gr