Για εταιρείες Hosting

Έχετε μια εταιρία Hosting και θέλετε να την πουλήσετε?

for-sale

Στην InterSol αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε υιοθετήσει μια επεκτατική πολιτική για την σταδιακή ανάπτυξη και προώθηση των υπηρεσιών hosting και όχι μόνο.

Στα πλαίσια αυτής της αναπτυξιακής στρατηγικής πολιτικής διατηρούμε ένα σταθερό ενδιαφέρον στην απόκτηση άλλων εταιρειών Hosting ανεξαρτήτου μεγέθους με σκοπό την συνέχιση της λειτουργίας τους και την εξέλιξή τους σε δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες Web Hosting υπηρεσιών.

Εξετάζουμε ξεχωριστά και με ιδιαίτερη προσοχή κάθε περίπτωση, για το λόγο αυτό σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε για την επιχείρησή σας.

Κύριο μέλημα μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, και για το λόγο αυτό φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στον πελάτη αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα του σχολαστικά.

Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι οι πελάτες σας θα περάσουν στα καλύτερα χέρια και θα λαμβάνουν πάντα άψογες υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης.

Αν σας ενδιαφέρει η παραπάνω ενέργεια, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε την πρόταση σας απευθείας στη διοίκηση της InterSol και το συντομότερο δυνατόν ένας από τους managers της εταιρίας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.